Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tysia,czekalam az napiszesz. Gratulacje!!! Witamy Oliwke A u mnie cisza. I czekam sobie dalej Buziaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Gratuluje niech mała zdrowo rośnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Tysia!! gratulacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
gratuluję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Gratulacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Tysia gratuluję;* ja już sobie wyobrażam jakie to cudowne uczucie gdy dzidzi przychodzi na świat:*:* duzo zdrówka dla Ciebie i dla Oliwci:*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
no Aga to teraz jestes następna do zostania szczęśliwa mamusią
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Gratulacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,no tak wychodzi ale czym blizej to ja sie lepiej czuje, zadnych boli ani skurczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
Tysia Gratulacje witamy Oliwkę pochwal się zdjęciem z Oliwką jak wyjdziesz i znajdziesz chwilkę czasu żeby do nas napisać
dziewczyny a ja mam takie pytanie do Was , czy muszę zgłaszać na policję mojego synka?? dokładnie chodzi mi o pozwolenie dla niego. i co jest potrzebne?? bo ja paszport mam jeszcze na stare nazwisko i mam nadzieję że jeśli muszę to dowód wystarczy Paszport Adasia się robi i będzię w piątek, a w sobote moja siostra ma ślub więc hurra uda się być na weselichu a tak się martwiłam. Prosiłam panią w konsulacie żeby chociaż o jeden dzień przyspieszyli mi ten paszport, ale jak to z Polakami ,, nic w tym kierunku nie możemy zrobić", musi być równe trzy tyg od złożenia wniosku i kropka. Nawet prośby nic nie dają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok